Op zoek naar nederlands elftal shirt 1974?

nederlands elftal shirt 1974
 
Retro COPA voetbalshirt Nederlands Elftal WK 1974 Sportus.nl.
Nederlands Elftal Retro Voetbalshirt 1974 Lange mouwen. Nederlands Elftal Retro Voetbalshirt 1974 Lange mouwen. Previous product Nederlands Elftal retro uit. Next product Nederlands Elftal Retro Voe.
Retrovoetbalshirts.nl retro voetbalshirts jacks babyshirts en meer.
De reguliere verzendkosten zijn 695. Kijk rond en bestel Keep it cool keep it Retro! Van de nationale elftallen heeft retrovoetbalshirts.nl onder andere het uit en thuisshirt wat het Nederlands elftal droeg tijdens het succesvolle WK 1974 onder aanvoering van Johan Cruijff. We hebben het retro voetbalshirt waarin Pelé namens Brazilië de beste van de wereld werd én het voetbalshirt waarin Franz Beckenbauer bewees Der Kaiser te zijn. Wees een echte Rode Duivel en loop erbij zoals bijvoorbeeld Jan Ceulemans tijdens zijn interlands voor België. Deze en vele andere pareltjes zijn hier te vinden. Naast de nationale elftallen vind je hier voetbalshirts van vele Europese en Amerikaanse clubs.
Nederland retro shirts en jacks bij Subside Sports.
De rest van Europa en de wereld. Check onze Engelse website voor alle bestellingen vanuit anderer landen dan hier aangegeven. Nederlands Elftal Retro Shirts. Nederland retro shirts en retro trainingsjacks. Check hier ons uitgebreide aanbod Nederland retro shirts en jacks. Inclusief de mogelijkheid deze te laten bedrukken met een speciale retro printing van Nederland sterren uit de jaren 60 70 80 en 90. Nederlands Elftal Retro Shirt 1977 Lange Mouwen.
Nederlands Elftal Retro Shirt 1974 Nederlands Elftal Retro Shirts Nederlands Elftal Europa Nationale Teams.
Nederlands Elftal Retro Shirt 1974. Nederlands Elftal Retro Shirt 1974. Dit is het Nederlands Elftal retro shirt van COPA. Dit retro shirt is gebaseerd op de Nederlands Elftal voetbalshirts van 1974 waarin Oranje speelde tijdens de finale van het WK van 1974 tegen West-Duitsland. Van Basten 9 1250. Van Der Vaart 11 1500. Eigen Naam Nummer Officiële Bedrukking 1500.
Nederlands Elftal Retro shirt 1974 Voetbalshirts.com.
Voetbalshirt Nederlands Elftal 1974. Nederlands Elftal voetbalshirt 1974. Koop hier het Nederlands Elftal shirt van 1974. Dit katoenen retro shirt is gebaseerd op het shirt van Oranje in 1974. Destijds behaalde het Nederlands Elftal voor het eerst in de geschiedenis de WK finale in Duitsland maar verloor het van het gastland. Het retro shirt is overwegend oranje met zwarte accenten en een v-hals. Op de borst staat uiteraard de iconische Hollandse leeuw. De mouwen van het shirt bevatten een zwarte strip en verder is het shirt uitgerust met een v-hals.
Oranje Holland Retro Kleding Sportus.nl.
De succesvolle geschiedenis van het Nederlands Elftal startte vanaf de jaren 70. Fantastische voetballers als Krol van Hanegem Neeskens Haan en Jansen maakten het Nederlanse voetbal groot. Op het WK van 1974 maakte het Nederlands Elftal voor het eerst naam en kreeg het voetbal de term Totaal Voetbal. Deze lijn werd tot op de dag van vandaag doorgezet. Op de erelijst van Holland prijkt slechts een echte hoofdprijs. Tijdens het EK 1988 in Duitsland wist Nederland de finale tegen de Sovjet Unie te winnen 2-0. Met spelers als Van Breukelen Van Aerle Rijkaard Gullit en Koemand wist Holland onder leiding van Rinus Michels de beker te winnen. Van het EK 88 voetbalshirt heeft FCLOCO een boxershort gemaakt.
COPA Retro voetbalshirt Nederlands Elftal 1974 Sportus.nl.
Nederlands Elftal Retro Voetbalshirt WK 1974. Previous product Nederlands Elftal Retro Voe. Next product FCLOCO Naranja Mecanica. Dit is het COPA Nederland retro shirt gebaseerd op het voetbalshirt uit het jaar 1974.
Voetbalshirt Cruyff 1974 zorgt opnieuw voor rel! Voetbalshirts.com.
officiële adidas WK voetbal. Officiële EK adidas voetbal. Voetbalshirt Cruyff 1974 zorgt opnieuw voor rel! 2 mei 2014 Voetbalshirt Cruyff 1974 zorgt opnieuw voor rel! Het omstreden Nederlands elftal-shirt van Johan Cruijff uit 1974 zorgt veertig jaar na dato voor een nieuwe rel. Het oranje voetbalshirt met twee strepen wordt tegenwoordig door Cruyff Classics weer verkocht maar sportmerk Adidas van de drie strepen heeft daar grote moeite mee. Adidas heeft een aanklacht ingediend en wil dat de collectie uit de handel verdwijnt. In de jaren 70 gaat de voorkeur van Johan Cruijff uit naar Puma voetbalschoenen. Puma staat in deze tijd bekend om de Puma King en Puma Suede. Een deal wordt gesloten. Johan Cruijff schittert op de lederen kicksen van Puma.
Nederlands Elftal shirt 1974 Voetbalshirts.com.
Officiële adidas Europa League voetbal. officiële adidas WK voetbal. Officiële EK adidas voetbal. Nederlands Elftal shirt 1974. 26 februari 2015 Nederlands Elftal shirt 1974. In 1974 neemt het Nederlands Elftal sinds 1938 voor het eerst weer deel aan het WK voetbal. Niemand heeft vooraf bepaalde verwachtingen. Het Nederlandse clubvoetbal staat in de jaren 70 echter goed op de kaart en telt vele topvoetballers. Feyenoord wint in 1970 de Europa Cup 1 en Wereldbeker. Ajax wint in 1971 1972 en 1973 de Europa Cup 1. Ook verzekerd de club uit Amsterdam zich in 1972 van de Wereldbeker.

Contacteer ons